Fietsen

Met 19 miljoen fietsen en 30.000 km fietspaden in een prachtig landschap is Nederland hét fietsland bij uitstek. Bij Lindenholz vindt u alles op het gebied van fietsen. Van tourfiets tot ATB en van kinderfiets tot racefiets.

Elektrische Fietsen

Bent u het staan in de file ook zo zat? Maar wilt u wel fris en energiek op uw werk aankomen? Een elektrische fiets is dé oplossing. Of heeft u behoefte aan net dát duwtje in de rug? De trapondersteuning maakt het fietsen makkelijker, lichter en comfortabeler.

Voor een stijlvolle, of juist trendy, elektrische fiets bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportieve Fietsen

Speciaal voor de sportieve fietsers hebben wij onlangs een kelder gerealiseerd, waar wij u nog meer sportieve fietsen kunnen presenteren. Bij het adviseren van een geschikte fiets maken wij gebruik van Body Scanning. Dit is een methode, die verraadt welke fiets het beste bij u past en hoe deze aan uw maten kan worden aangepast en/of ingesteld. Body Scanning vertelt u hoe de instelling van zadel, stuur en pedalen optimaal is. De individuele zithouding en speciale instellingen om de drukbelasting op zowel hals- en rugwervels en hand- en kniegewrichten zoveel mogelijk te minimeren. Bij aanschaf van een fiets zullen wij u gratis (normaal € 25,¬--)met Body Scanning opmeten zonder u te hoeven aanraken! Ondersteunend met een speciale software kunnen wij aan de hand van de meting en uw persoonlijke wensen de ‘perfecte’ fiets vinden. Wij zullen u adviseren over uw optimale ergonomische fietsinstelling.

Gebruikte Fietsen

Naast een uitgebreide collectie nieuwe fietsen hebben wij altijd een grote voorraad gebruikte fietsen. Van 12 tot 28 inch, voor peuter of volwassene, er is bij ons vast een gebruikte fiets voor u te vinden. Ook op het gebied van ATB en racefietsen hebben wij een ruim aanbod.

Wij hebben niet alleen een ruime keus aan fietsen, maar ook een groot assortiment aan kleding, onderdelen en accessoires.Service en Reparatie

Als een fiets goed onderhouden wordt heeft u er meer en langer plezier van. Daarom is goed onderhoud erg belangrijk. Om het voor u zelf zo gemakkelijk mogelijk te maken is goed gereedschap erg belangrijk. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan gereedschap, schoonmaakmiddelen en smeermiddelen. Het regelmatig nakijken en onderhouden van de fiets kan een erg tijdrovende klus zijn. Daarom staan er bij Lindenholz vakkundige monteurs voor u klaar, die u hiermee graag van dienst zijn. Desgewenst hebben wij voor u een leenfiets beschikbaar.

 Onze voordelen

 

Geen verzendkosten!

Orderbedrag boven € 50,- in heel Nederland (anders €6,95)

Brievenbuspost! 

Past uw product door de brievenbus?

Dan storten wij teveel gemaakte verzendkosten terug

Betrouwbare winkel!

Een betrouwbare winkel in Rouveen met jarenlange ervaring

Veilig betalen!

Met iDeal en een SSL verbinding

Klantenservice!

Op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur bereikbaar op 0522-291666

Veilig betalen

payment

Basil Voordrager zwart

Basil Voordrager zwart

nu € 23.95